SMS lån

Har du brug for hurtigt at få et lån så du kan få kontanter i hånden til forbrug eller til at indfri andre forbrugslån ? - I så fald kan et SMS lån være noget for dig.

Hvad er et SMS lån?

Et SMS Lån er et hurtigt lån som relativt hurtigt kan udbetales. Lånetilbud er nemt at få, og låneansøgningen foregår via SMS på din mobiltelefon, og godkendes oftest i løbet af 10 til 15 minutter. På de fleste SMS lån er der en relativt høj ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent), selvom flere firmaere reklamerer med en lav rente helt ned til 0 %.

Måden SMS lånene virker på, er at du låner et beløb som for eksempel  DKK 1.000 over 30 dage. Når mobillånet oprettes skal du betale et gebyr, som typisk er på DKK 300 - Du skal derfor total betale DKK 1300 kr tilbage inden der er gået de 30 dage hvor SMS lånet løber.

SMS lån kommer oprindeligt fra USA, hvor de bærer navnet Payday Loan, men selv om det er en forholdsvis dyr måde at låne penge på, er det alligevel blevet en populær type lån. I Danmark kaldes SMS lånene også for: smslån, mobil lån og mobillån.

 

Hvordan får man et SMS lån?

Du udfylder en låneansøgning via din mobil hvor der skal svares på forskellige spørgsmål om din økonomi. Man kan også vælge at lave en låneansøgning på internettet, men så er vi ovre i det man typisk kalder for et online lån

 

Hvor kan man låne via SMS ?

Normalt er internettet det bedste sted at starte med at lede. Det er jo ikke din normale bank der udbyder SMS lånene så derfor skal du finde den på nettet. Start med at søge efter "SMS lån" osv og kig grundigt på de resultater der dukker op. Der kan også være interessante lånetilbud i de annoncer der kommer på hver side efter en søgning. Mit råd er at du tjekker en 5 - 10 muligheder ud, får du vælger det SMS lån du synes passer til dig og din økonomi.

God jagt på det bedste, hurtigste og billigste SMS lån