Betting sport mm. - tjen penge

Hvordan tjener man penge på sportsbetting

Da sportsbetting er en form for gambling – omend man kan opbygge en viden om udøverne, og derved opnå en fordel – er der meget stor usikkerhed forbundet med denne aktivitet. Det er langt fra en sikker investering, og udover dygtighed skal man også være lidt heldig for før man kan kalde det en overskudsforretning. Dette skyldes at bookmakerne har personer hvis fuldtidsjob består i at forudsige resultaterne ansat, og samtidig sætter odds lidt lavere end de burde være. På denne måde opnår de et fast overskud på for eksempel fem procent, når nok mennesker har spillet hos dem. Mangler du midler til at komme igang kan du tage et online lån

Surebets

Markedet for online sportsbetting er efterhånden blevet så stort og lettilgængeligt at det er nemt at åbne konti hos mange forskellige bookmakers, og derved sprede sine bets ud. Da bookmakerne ikke giver de samme odds på de samme kampe, kan man ved at benytte en simpel metode få et 100 procent sikkert afkast på sine væddemål.

Spredning af væddemål

I en fodboldkamp er der tre mulige udfald. 1, x og 2. For at være sikker på at få gevinst er man derfor nødt til at spille på alle mulige udfald. Der er ingen bookmakere der sætter odds så det kan betale sig at spille på alle tre udfald, da dette ville være en drønende underskudsforretning. Men hvis man opretter konti hos en lang række forskellige bookmakere er det muligt at finde en kombination der vil give et sikkert overskud.

Eksempel:

Bookie A giver odds: 1 = 2,50  X = 2,75  2=3,00

Bookie B giver odds: 1= 2,70 X= 3,50  2=2,50

Bookie C giver odds: 1=  3,00 X= 2,75  2=2,50

Det ville ikke kunne betale sig at spille på alle mulige udfald hos en af disse bookmakere. Det ville være en sikker underskudsforretning. Men hvis man har en konto hos hver af de nævnte bookmakere, kan man sprede væddemålet og være sikret overskud.

Eksempel:

Hvis den samlede indsats skal være 1000 KR satser man som følgende:

Vælg de tre højeste odds hos de forskellige bookmakere. Hos Bookmaker A spiller man på udfaldet 2 og får odds 3,00. Hos bookmaker B spiller man på udfaldet X og får odds 3,50. Hos bookmaker C spiller man på udfaldet 1 og får odds 3,00. Man har nu odds hos Bookie ABC på 1=3,00  X=3,50 og 2=3,00. Fordeler man sine penge rigtigt vil man garanti få overskud. I dette tilfælde satser man:

350 kroner på udfaldet 1. Ved dette udfald er gevinsten = 350 KR x 3,00 = 1050 kroner

300 kroner på udfaldet X. Ved dette udfald er gevinsten = 300 KR x 3,50 = 1050 kroner

350 kroner på udfaldet 2. Ved dette udfald er gevinsten = 350 KR x 3,00 = 1050 kroner

Uanset udfaldet af kampen vil man altså ende med et overskud på 50 kroner.

Fremgangsmåde:

  1. Opret konti hos en lang række bookmakere. Det koster intet at oprette konti, i visse tilfælde betaler de endda en for at gøre det. Se links til en samling bookmakere nederst i infoboksen.
  2. Undersøg hvilke kampe der vil give overskud, og sats på de højeste odds hos forskellige bookmakere. I infoboksen er der et link til en side hvor man kan indtaste de forskellige odds man har fundet, og få information om hvor stor profit man vil opnå, og hvordan man skal fordele sin indsats imellem de forskellige odds.
  3. Vind løs.
  4. Har du brug for midler her-og-nu så kig her: hurtige lån eller RKi lån uden sikkerhed