Lån op til 25.000 kr. med et L’EASY lån. Ansøg nu. Klik her!

 Det er GRATIS AT ANSØGE.

 Med et online lån fra Leasy er det nemt og hurtigt at få kontanter i lommen

 Klik på banneret herunder og beregn dit nye LEASY online lån - det er billigere end du tror!

 

 

 

Står du og mangler penge nu-og-her, og har brug for at få dem sat ind på kontoen i en fart, så er du kommet til det rette sted! Hos Leasy kan du nemlig opnå et hurtig lån når du står og mangler penge, og hvor det helst ikke kan gå hurtigt nok. Pengene får du hurtigt til dit varekøb, og du skal ikke stille sikkerhed for dit lån. Så snart du har udfyldt låneansøgningen og er blevet godkendt, går der kort tid før du har adgang til dit køb. Dette forudsætter dog at du ansøger inden for vores åbningstid.

Så når vi skriver "hurtig lån", så mener vi i dén grad, at det går hurtigt. Vi har lange dage, så vores åbningstid er god.

DU kan låne op til 25.000 kr. nemt og hurtigt.

 

Ingen dumme spørgsmål 

Hos Leasy stiller vi ingen dumme spørgsmål. Hvad du skal bruge dit lån til, er helt op til dig selv. Om du vil bruge pengene på et tv, en pc, en rejse eller et andet produkt. så er det ikke noget vi blander os i.
Det eneste vi beder om er; at du er fyldt 23 år, at du ikke er registreret i RKI eller Debitor Registret og at du er i besiddelse af en dansk folkeregisteradresse. Opfylder du disse simple krav, kan du nemt og hurtigt søge om et hurtigt lån hos Leasy.

Hos Leasy tilbyder vi hurtige lån til varekøb.

Når du låner penge hos Leasy, behøves du ikke stille sikkerhed for lånet. Dette betyder, at du både slipper for at skulle forklare hvad pengene skal bruges til, og at du ikke behøver stille nogen af dine ejendele som sikkerhed for, at du kan få lov til at låne det valgte beløb. På den måde kan det næsten ikke blive nemmere eller hurtigere at låne penge hos os.

 

 

Feedback