Lån op til 25.000 kr. med et L’EASY lån. Ansøg nu. Klik her!

 Med et online lån fra Leasy er det nemt og hurtigt at få kontanter i lommen

 Klik på banneret herunder og beregn dit nye LEASY online lån - det er billigere end du tror!

 

 

Hurtig lån

Hurtig lån er lån, hvor du får hurtige penge – altså der går ikke lang tid fra at din låneansøgning er godkendt til at penge står på din konto klar til at blive brugt. At låne penge hurtigt kan være nødvendigt, hvis du står med en uforudset regning – måske er din bil kommet på værksted og skal repareres.
Sms lån, online lån og kviklån er alle hurtig lån, hvilket vil sige, at det hverken tager særligt lang tid at udfylde låneansøgningen, eller til at pengene står på din konto.
Hurtig lån er som sagt sms lån, online lån eller kviklån – de er forholdsvis lette at tage. Men hurtig lån kan godt være omkostningsfulde, på nær sms lån, hvor der nu er kommet nye regler på området, som bestemt er til forbrugerens fordel. Hurtig lån kan være et kviklån, men det er ofte forbundet med mange høje renter. Men det kan være en sidste udvej, hvis banken har smækket kassen i, og man bare har brug for pengene.
Online lån er også hurtig lån, fordi du hurtigt får at vide om du kan få et lån eller ej. Du får ofte svar et par timer efter ansøgningen om lånet er sendt af sted. Fordelen ved den type hurtig lån, er at du kan låne temmelig høje beløb i modsætning til sms-lån. Så et hurtigt online lån kan indfri dine store drømme, måske om en rejse eller en fladskærm.
Sms-lån er et hurtig lån, som er fint hvis du står og mangler et par tusinde kroner, måske til en bytur med vennerne sidst på måneden, men hvor kontoen er tom. Hvorfor gå glip af en bytur, hvis man kan låne penge gratis?
Så husk at se dig omkring, hvis du vil tage et hurtig lån for det er sjældent et det kan kaldes for billige lån – det kommer i høj grad an på, hvor meget du skal låne.