Lån trods RKI

 

Lån penge trods RKI-registrering

Selvom man er registreret i RKI, kan det nogle gange være nødvendigt at låne penge. Problemet er bare, at det ikke altid er så nemt, da mange udlånere ikke er interesserede i at låne penge ud til folk, der er registreret i RKI, da risikoen for udlåner er større end normalt. Det kan dog godt lade sig gøre at låne penge, selv om man er registreret i RKI.

 

Start med at lave et budget

Hvis du er registreret i RKI og alligevel vil låne penge (måske så du kan samle din gamle gæld eet sted), er det nødvendigt, at du starter med at lave et budget for din privatøkonomi. På den måde kan du hurtigt få et overblik over, hvor mange indtægter og udgifter du har i løbet af et år. På den måde kan du se, hvor mange penge du har til afbetaling af gæld hver måned og dermed hvor mange penge du har råd til at låne.

Når du har dit budget klar, kan du begynde at undersøge lånemulighederne og -vilkårene rundt omkring på internettet. Det er vigtigt, at holde øje med de årlige renteomkostninger (ÅOP) og du kan endda også forsøge at forhandle renten længst muligt ned. Det er vigtigt, at du finder et billigt lån, da det ellers vil tage alt for lang tid at få afdraget gælden, hvilket bare betyder, at lånet bliver dyrere.

 

Kviklån en mulighed trods RKI-registrering

Lykkes det dig ikke at få et lån andre steder, kan et kviklån være løsningen, hvis du er registreret i RKI. Der findes mange steder på internettet, hvor du kan låne penge selvom du står i RKI og uden at stille sikkerhed. Tager du et kviklån, skal du dog være opmærksom på, at gebyrer og renter nemt kan overstige selve lånets størrelse og det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på de gældende vilkår, når du tager et kviklån.

 

Der er også låneudbydere som tilbyder lån online med et relativt lille krav om data og ingen krav om at vide hvad pengene skal bruges til.

Check dem ud her på siden.

Facts:

  • Det er ikke umuligt at låne penge, selvom man er registreret i RKI.
  • Et budget kan hjælpe dig til et bedre overblik over din økonomi.
  • Vær opmærksom på gebyrer og renter, hvis du vælger et kviklån.