Billig mobil

Hvordan får jeg billig mobil telefoni?

Danskerne benytter sig meget af deres mobiltelefoner og bruger svimlende beløber på at ringe, sms’e og benytte sig af datatjenester. Der findes mange, som bare har ladet det abonnement køre, som de købte med telefonen, hvilket er en måde at spilde penge på en masse ubrugt taletid og data. Andre har måske taget skridtet og har skiftet teleselskab på grund af et billigere abonnement og er overbeviste om, at de har fundet det billigste på markedet. Teleselskaberne tilbyder dig dog ikke deres abonnementer fra den billigste hylde. De findes derimod i deres dybeste kældere, og nøglen til dem ligger gemt i din værdi som telefonkunde. Mange bliver mødt med løfter om, at de allerede har det billigste abonnement. Dette er nødvendigvis ikke helt rigtigt. Læs videre her om, hvordan du kan få billigere telefoni.

Forbered dig

Det kan være af betydning at sætte sig ind i nogle ting og forberede dig på, hvad du skal sige, når du skal ud og finde vejen til billig telefoni. Find ud af, hvor meget du bruger på telefoni, sms, mms og datatrafik. Kig derfor på din sidste regning og regn ud, hvad du har brug for telefonisk. Sammensæt gerne det abonnement, der vil passe perfekt til dit telefonforbrug og brug det som et grundlag i de kommende samtaler med teleselskabernes kundeservice.

Den indre forhandler

Dit nuværende eller andre teleselskaber har garanteret ringet dig op før angående et tilbud om billig telefoni. Derfor er det helt på sin rette plads at give dem lidt igen. Du skal bevæbne dig med telefonen og finde din indre forhandler frem og så ringe til det teleselskab, du foretrækker. Fortæl gerne kundeservice i dit teleselskab, at du har set et bedre tilbud og føler dig fristet til at forlade dem. Bevis, at du er noget værd for dem og udtryk gerne, at du forlader dem, hvis de ikke kan tilbyde det samme. Det koster mange penge i markedsføring for teleselskaberne at erhverve nye kunder. Hvis de derfor kan holde på en god kunde ved at korrigere dennes abonnement, kan de på den måde selv spare penge i længden. En virksomhed vil dog aldrig gå med til at udbyde et produkt eller en service uden fortjeneste. Pres derfor ikke citronen. Brug i stedet dit detektivarbejde til at finde ud af, hvor smertegrænsen ligger hos teleselskaberne og få billig telefoni på den måde. 

 

Sådan gør du

1. Forbered dig og hav en ide om dit nuværende og kommende forbrug.

2. Shop rundt, undersøg øjeblikkets tilbud.

3. Oplys eventuelt om fiktive tilbud fra konkurrenter og forhandl dig til billigere telefoni.

 

Vigtigst er at du undersøger relevante udbydere i markedet