SMS lån

Har du brug for hurtigt at få et lån så du kan få kontanter i hånden til forbrug eller til at indfri andre forbrugslån ? - I så fald kan et SMS lån være noget for dig.

Hvad er et SMS lån?

Et SMS Lån er et hurtigt lån som relativt hurtigt kan udbetales. Lånetilbud er nemt at få, og låneansøgningen foregår via SMS på din mobiltelefon, og godkendes oftest i løbet af 10 til 15 minutter. På de fleste SMS lån er der en relativt høj ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent), selvom flere firmaere reklamerer med en lav rente helt ned til 0 %.

Måden SMS lånene virker på, er at du låner et beløb som for eksempel  DKK 1.000 over 30 dage. Når mobillånet oprettes skal du betale et gebyr, som typisk er på DKK 300 - Du skal derfor total betale DKK 1300 kr tilbage inden der er gået de 30 dage hvor SMS lånet løber.

SMS lån kommer oprindeligt fra USA, hvor de bærer navnet Payday Loan, men selv om det er en forholdsvis dyr måde at låne penge på, er det alligevel blevet en populær type lån. I Danmark kaldes SMS lånene også for: smslån, mobil lån og mobillån.

 

Hvordan får man et SMS lån?

Du udfylder en låneansøgning via din mobil hvor der skal svares på forskellige spørgsmål om din økonomi. Man kan også vælge at lave en låneansøgning på internettet, men så er vi ovre i det man typisk kalder for et online lån

 

Hvor kan man låne via SMS ?

Normalt er internettet det bedste sted at starte med at lede. Det er jo ikke din normale bank der udbyder SMS lånene så derfor skal du finde den på nettet. Start med at søge efter "SMS lån" osv og kig grundigt på de resultater der dukker op. Der kan også være interessante lånetilbud i de annoncer der kommer på hver side efter en søgning. Mit råd er at du tjekker en 5 - 10 muligheder ud, får du vælger det SMS lån du synes passer til dig og din økonomi.

God jagt på det bedste, hurtigste og billigste SMS lån

 

Mere info:

Et hurtigt lån er en af de mest populære låneformer til forbrugsydelser. Et hurtig lån har den fordel, at du kan modtage pengene inden for kort tid fra du først har ansøgt. Man skal dog være opmærksom på, at hurtigt lån er dyre, og typisk har en rente som er langt højere end almindelige forbrugslån, og derfor skal man tænke sig rigtig godt om, inden man optager et hurtigt lån hos en af låneudbyderne. Det betyder også, at det i høj grad kan betale sig at sammenligne hurtigt lån, inden man beslutter sig for at ansøge til et.

Hvad er fordelene ved et hurtigt lån?

Den første umiddelbare fordel ved et hurtigt lån er hastigheden for godkendelse og udbetaling af lånet. Efter du har ansøgt til et hurtigt lån går der typisk ikke mere end et par minutter før du har modtaget et uforpligtende lånetilbud fra en af udbyderene af det hurtige lån. Hvis du vælger at godkende lånetilbuddet, går der herefter ikke mere end et par timer, og så har du pengene på din konto.

Et hurtigt lån bruges ofte til at dække forbrugsydelser eller andre pludselige udgifter som kan opstå i forbindelse med tandlægebesøg etc. Ift. forbrugsydelser så er der flere af udbyderne af hurtige lån, som laver direkte samarbejder med elektronikbutik, cykelbutik, dagligvarebutik og andre lign. butikker, hvor de tilbyder et fælles lån til køb af varerne.

Høj rente – hvad betyder det?

En af ulemperne ved at optage et hurtigt lån, er de høje renter, som er forbundet med et hurtigt lån. Renten afspejler nemlig prisen på at låne pengene, da det repræsenterer den procentuelle udgift, som du løbende skal betale for et hurtigt lån. Disse rente varierer meget for hrutogt lån til hurtigt lån, og det kan derfor i høj grad betale sig at sammenligne de hurtige lånene, inden man beslutter sig for hvilket et man vil vælge.
 

Hvorfor er hurtige sms lån dyre?

hurtige sms lån er en dyr form for lån, da ofte kan få lov til låne pengene på ret fordelagtige vilkår. Det er bl.a. den hurtige udbetaling, og at du ikke behøver at stille sikkerhed for lånet. Dette betyder, at låneudbyderne bliver nød til at have en hvis indtjening for at det kan løbe rundt for dem.

Derfor kan det for mange godt betale sig, at man tager en snak med sin økonomiske rådgiver inden man beslutter sig for at vælge et hurtigt lån.

Hurtigt lån uden sikkerhed?

Alle hurtige lån optages uden at skulle stille sikkerhed eller pant i noget. Dette betyder, at du kan låne pengene uden at du skal stille fysiske goder i sikkerhed hos låneudbyderen som f.eks. dit hus, bil eller sommerhus.

Dette betyder også, at du kan få det hurtige lån udbetalt langt hurtigere, da det ikke kræver, at du først skal underskrive en lang række papirer eller holde møder med bankrådgivere, som skal godkende dine aktiver inden du kan blive godkendt til et hurtigt lån.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg vælger hurtigt lån?

Der er flere ting, som du skal være opmærksom på, når du vælger et hurtigt lån. Det er bl.a. renten, som kan variere meget. Herudover skal du kigge på de samlede omkostninger målt i procent (ÅOP) – denne faktor viser hvor meget du samlet set skal betale om året ift. hvor meget du låner. Dette er en retvisende faktor, hvis dit lån tager mere end et år at tilbagebetale, ellers kan denne være svær at redegøre for, da den vil vise nogle ekstremt høje tal for lån med kortere tilbagebetalingstid.

Er der forskel på et hurtigt lån og lån i banken?

Den eneste sammenhæng er i realiteten, at du låner penge. Herudover er der kæmpe forskel på de to. Først og fremmest optages hurtigt lån udelukkende på nettet, og du kan få det uden sikkerhed.

Et banklån kræver der imod at du har et møde med banken, hvor du præsenterer budget og forklarer, hvad du skal bruge pengene til. Dette er på sin hvis også den bedste måde at låne pengene på, da du hermed sikrer dig, at du er kvalificeret og ansvarlig nok til at optage et lån.

Hvilke krav skal jeg opfylde for at få et leasy hurtig lån?

Et hurigt leasy lån er en af de letteste og hurtigste lånetyper at optage. Du skal blot opfylde nogle enkelte kriterier, og så kan du blive godkendt til et leasy hurtigt lån.

- Du må ikke være registreret I RKI
- Du skal være dansk statsborger
- Du skal være over 18 år

Så længe du opfylder disse kriterier, så har du gode muligheder for at få et lån. Vær dog opmærksom på, at der gælder forskellige kriterier for de forskellige låneudbydere, .